Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_Dosia to Lobuz z Twojego meza w tajemnicy przed zona no jak tak mozna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja wszystkie macie lustrzanki a ja nie
lady dosia ja to znam moj maz nie kasuje bo mu sie nie chce ale tez marudzi po co tyle zdjec
jej ja zwariuje z tym bolem zeba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
agusss biedulko, z tymi zebami jak widac czlowiek cale zycie sie meczy ehhh....

mam nadzieje, ze juz jest lepiej? trzymamy z Ida kciuki za Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej dziewczyny

Agus, oj wspolczuje z tym zebem Pamietam jak boli gdy idzie osemka . Wyrosla jak mialam chyba 25 lat. Bolalo strasznie. Mam nadzieje,ze przejdzie szybko. Przydalby sie zel na zabkowanie dla dzieci,he,he Masz dla Milusi?

Dobrusia,tez sie ciesze,ze juz po Ale Julka przypomniala sobie jak to fajnie na rekach u mamusi i terroryzuje mnie normalnie. Masakra jakas Znowu ja musze lulac i spiewac do kazdego spania. A ona wazy prawie 9 kilo Rece jak u malpki,he,he
A z lustrzanki tez jestem zadowolona. Musze tylko dokupic obiektyw szerokokatny I tez mam napsrykane mnostwo zdjec i wlasnie musze pokasowac podobne. Ale nie mam na razie czasu na to. Moze pozyczysz mi mezusia na troche,hi,hi

A Julka dosyc ladnie spala. Ale jadla znowu 5 razy,he,he Wiec norma wyrobiona. Wysypka troche zeszla. Wiec wszystko idzie ku lepszemu

Milego dnia dziewczeta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry mamuśki ale spokojnie tutaj od wczoraj wszystkie świetowały nie było czasu pisać hihihi Aga ufff ja dobrze ze Julcia już dochodzi do formy i idzie ku lepszemu Aga jeszcze troszke i ręce jak goryl do ziemi hehe chyba ze Julcia sie zlituje i odpuśći noszenie na raczkach miłego dnia a pogoda fatalna brrrrr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
agusss napisał:
ja wszystkie macie lustrzanki a ja nie

To nie aparat robi zdjęcia Nawet smartfonem można zrobić naprawdę fajne foto. Trzeba tylko trochę sprytu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,jak tak dalej pojdzie to moze byc jak u goryla,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny,

my mielismy chyba pierwsza zla noc mala najpierw obudzila sie z placzem po 23, nie potrafilismy jej uspokoic nie wiem czy jej sie cos przysnilo czy co a pozniej co chwile sie budzila, no i do teraz marudzi, nie moge jej samej zostawic nie wiem czy jej zeby ida czy sie nie zarazila od nas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,mam nadzieje,ze sie Zuzia nie zarazila Moze cos jej sie przysnilo. Bidulka Oby bylo lepiej

Marta,fajna ta Twoja niunia Jezyk wystawila super,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok